Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Miért minket

Rólunk

A Mi Óvodánkba nagyon szeretnek járni a gyerekek. Sőt a szülők is!

A Mi Óvodánkban egy tündér az óvodavezető és nagyon kedvesek az óvónénik. És nagyon értik a dolgukat. Tudják, hogy a végtelen türelem, szeretet és törődés mellett megfelelő eszközök is kellenek az óvodai neveléshez. Kényelmes és biztonságos fektetők, ergonómikus székek- asztalok, praktikus tárolók, és olyan játékok, melyek nem mennek tönkre az első héten. A Mi Óvodánkban tudják, hogy mikor kell a gyerekekkel olyan játékot játszani, ami a nagymozgást fejleszti, tudják milyen festék nem ártalmas az egészségre, és azzal is tisztában vannak, milyen eszközökkel lehet behozni a kisebb-nagyobb lemaradásokat. Semmilyen helyzetben sem esnek kétségbe, mert a Mi Óvodánkban minden megtalálható, amire egy óvodásnak és nevelőjének szüksége van.

 

A Mi Óvodánkat 100%-ig magyar tulajdonosok üzemeltetik, és büszkék arra, hogy kizárólagos képviselői Európa egyik legnagyobb óvodai eszközöket gyártó cégének, mely immár 20 éve segíti az óvodapedagógusok munkáját. A Mi Óvodánkban minden termék kiváló minőségű és megfelelnek mindenféle kimondhatatlan nevű minőségi előírásnak és szabványnak. A Mi Óvodánkban nagyon figyelnek arra is, hogy egy termékért semmiképpen se fizessük többet annál, amennyit az valójában ér, mert tudják, minden fillér számít. A minőségből azonban sosem engednek, hiszen egy óvodában a tartósság elengedhetetlen. Régi jó mondás szerint: nem vagyunk olyan gazdagok, hogy gagyit vásároljunk!

 

A Mi Óvodánkban nem kell hónapokat várni egy játékra. A legtöbb dologgal már 2-3 hét múlva is játszhatnak a gyermekek, csak pár tétel esetén kell várni 4-6 hetet. A Mi Óvodánkba még a szülők is szívesen járnak, azok akik beszélgetnek az óvónénivel vagy velünk a gyermekükről. A Mi Óvodánk tud nagyon komoly is lenni, akkor közbeszerzéseken is gyakran indul.

 

Nézzen be Ön is minél gyakrabban a Mi Óvodánkba, hiszen folyamatosan változó és megújuló kínálattal igyekszünk fenntartani a színvonalat és játékos érdeklődését!