Miért minket

NETES MACI KEDVEZMÉNY!


    Elindítottuk NETES MACI kedvezményrendszerünket, amellyel szeretnénk meghálálni a visszatérő és elégedett vásárlóinknak a megtisztelő bizalmat, valamit új partnereinket szeretnénk biztosítani afelől, hogy nálunk valóban garantált a magas minőség elérhető áron!

    A Mi Óvodánknál a tavasz minden évben a megújulást hozza el. Ahogy megjelennek az első magabiztos napsugarak elkezdjük a nagytakarítást. Így történt ez most is. Leporoltuk játékainkat, ami megérett a cserére azt lecserélünk, így folyamatosan újabb és újabb játékok kerülhetnek képzeletbeli polcainkra és katalógusunk lapjaira.

Sávos NETES MACI kedvezményünk nagyon egyszerű:

50.000 Ft vásárlás felett – ingyenes szállítás
– játékok esetén - 

75.000 Ft vásárlás felett – 2% kedvezmény és ingyenes szállítás
– játékok esetén - 

150.000 Ft vásárlás felett – 4% kedvezmény és ingyenes szállítás
– játékok esetén - 

200.000 Ft vásárlás felett – 4% kedvezmény és ingyenes szállítás
– játékok és bútorok esetén -

300.000 Ft vásárlás felett – 6% kedvezmény és ingyenes szállítás
– játékok és bútorok esetén -

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmény csak honlapunkon keresztül leadott megrendelésekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Továbbra is választható GARANTÁLT AJÁNDÉK 200.000 forintot meghaladó vásárlás esetén, azonban ez más kedvezményünkkel nem összevonható.

Mindig figyelünk, hogy egy termék semmiképpen se kerüljön többe annál, mint amennyit az valójában ér, mert tudjuk minden fillér számít.

Ezért is van az, hogy évről évre egyre többen választják a Mi Óvodánkat, játékaink közt nagy örömmel válogatnak a pedagógusok, hiszen tudják, hogy nálunk mindent megtalálnak, amire intézményüknek szüksége van!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír